Doelstelling van deze site

Deze website geeft een zo objectief mogelijk beeld van de meest voorgeschreven medicaties voor mensen met Multiple Sclerose. De teksten zijn geschreven door het Nationaal MS Fonds en beoordeeld door een onafhankelijke raad bestaande uit MS professionals.

Dagelijks komen bij het Nationaal MS Fonds veel vragen binnen van mensen met MS over medicaties. Vragen die wij niet altijd kunnen beantwoorden, omdat wij geen behandelaars zijn. De teksten op deze website zijn in samenwerking met MS deskundigen geschreven. De vragen die het Nationaal MS Fonds vaak binnenkrijgt, zijn meegenomen in de vorm van stellingen. Is de stelling een fabel of een feit? De antwoorden zijn geformuleerd door de raad. Bij elke behandeling vindt u meer van dit soort fabels en feiten.

Ook kunt u een vraag stellen over medicaties. Deze vragen worden beantwoord door de raad. Binnen twee weken kunt u een reactie verwachten. De door u gestelde vragen kunnen ook als fabels en feiten teruggevonden worden op de site. Op deze manier verzamelen we veel gestelde vragen over MS medicaties.

Contact

Vragen over deze website kunt u via de email sturen naar yvonne@nationaalmsfonds.nl.


Deze website is mogelijk gemaakt door Biogen, Merck, Roche, Sanofi Genzyme, Teva Nederland BV en Novartis Pharma

Stel een vraag